Sjamanisme

Sjamanisme drums

In ieders leven gebeuren er wel eens dingen die je niet kan verklaren. Veel van dit soort zaken worden veroorzaakt doordat we onlosmakelijk verbonden zijn met de levens van onze voorouders. We bezitten namelijk de energetische ballast van problemen die gedurende het leven van onze voorouders optraden. Daardoor zijn de lessen die we gepresenteerd krijgen en de mensen die we ontmoeten voorbestemd. Door middel van trancereizen keren we lichaam, geest en ziel ondersteboven om letterlijk ‘de onderste steen boven te halen’ en je stapsgewijs te ondersteunen in jouw proces naar eigen heelheid en geluk.

Pepi brengt je in trance en laat je zo kennis maken met jouw eigen spirituele leiding om bijvoorbeeld bepaalde karmische problemen binnen je familie en in jezelf op te heffen. Ook maken we via deze weg de ziel weer compleet met delen die je vele levens kwijt bent geraakt door de trauma’s en verliezen die je hebt geleden.

Een ‘heel’ persoon kent geen verlangen naar verslaving of zwaar gemis, geen liefdesverdriet en ook geen pijn in het hart. Een ‘heel’ persoon is geheel vrij in doen en laten en niet afhankelijk van andere mensen of verslavende middelen om zich goed te voelen. Zo iemand voelt liefde voor alles en iedereen. Geen wrok, boosheid, ernstig verdriet of andere negatieve emoties. Zo iemand staat altijd open om hulp te bieden, voelt daar ook echt vervulling in en heeft niets meer nodig om gelukkig te zijn. Dit is wat wij noemen verlichting: hij of zij is samengesmolten met het geheel van het leven.

Dit klinkt wellicht vreemd en onhaalbaar, maar dat is het absoluut niet. Een zielsreis kan je hierbij helpen.

puspha trommel
Pushpa-trommel-achterkant-2

Zielsreizen

Pepi kan je een zielsreis laten maken, een bijzondere ervaring en een noodzakelijk kwaad om alle verloren stukken van jezelf terug te halen uit het verleden. Het verleden vertelt ons vaak meer dan we durven dromen. We kunnen – door een kijkje in het verleden te nemen – inzien waar een situatie die zich in ons leven lijkt te herhalen, ooit begonnen is. We reizen dus eigenlijk terug in de tijd. In symboliek halen we de energie terug die jij toen van jezelf bent kwijtgeraakt en die zetten we terug in jouw ziel, in je hart. Zodra deze energie is teruggezet en er inzicht is gegeven in de bron van het probleem, komt het onverwerkte deel enkele dagen later in jou naar boven.

Het is belangrijk dat je je emoties niet wegdrukt en ze accepteert. Zo mag je bij verdriet gewoon huilen. Je zult zien dat je je steeds sterker gaat voelen. Naarmate er meer van deze delen in jou terug worden gezet, word je letterlijk weer een ‘heel’ mens. En zo zal je je ook gaan voelen.Zo leer je wat ware liefde is en – vooral – daar naar te leven. Liefde heeft immers alles te maken met de manier waarop jij met jezelf omgaat.

Effecten van Sjamanisme drums:

  • Leert je patronen in je leven herkennen
  • Leert je ontdekken waardoor je over je persoonlijke grenzen gaat
  • Zorgt ervoor dat je voor jezelf opkomt
  • Leert je negatieve invloeden van buitenaf te weren
  • Geeft je een beter inzicht in jezelf
  • Zorgt voor een betere waardering van jezelf
  • Zorgt voor innerlijk geluk
  • Maakt dat je je ‘heel’ voelt

Haar zelfontwikkeling en groei heeft Pepi doorgemaakt tijdens de opleiding Klankschaal en Sjamanisme bij Pim de Groot.

Je weerstand: een innerlijke ontdekkingsreis