Marma massagepunten

Marma massagepunten

Door het masseren van bepaalde zones in het lichaam, het contact van drukpunten en Marma punten en gebruik maken van energiebanen in het lichaam, is het energie te maken en af ​​te voeren. Bij een te kort aan energie in het lichaam, maken we energie aan en wordt de energie verplaats. Bij een overschot voeren we deze af. Zo zal er balans ontstaan ​​in het lichaam.

Marma punten zijn drukpunten op het lichaam met de reflexologie binnen de acupunctuur en acupressuur. Het verschil is dat punten in relatie staan ​​met organen, processen, emoties, gemoedstoestanden, hormonen, spieren van botstructuren.Marma punten staan ​​in relatie met stemming en energetische (emotioneel, mentaal/karmische) lichaam.

Een marma massage duurt ongeveer 1 tot 2 uur, afhankelijk van wat er tijdens de behandeling zich voor doet. Voor kinderen is dit vaak korter. Er zijn gemiddeld 1 tot 4 behandelingen nodig. Vervolg behandelingen zal minder tijd in beslag nemen. Het is bijna onmogelijk om te schrijven wat marma massage met je doet!  

 

Marma massage  volwassenen € 100 per uur 

Marma massage  kinderen € 80 per uur tot 16 jaar

marma massagepunten steenwijk